Stekky: De duurzame manier om je plantenverzameling uit te breiden

Ontdek hoe we onze passie voor planten en duurzaamheid combineren om jou een unieke ruilervaring te bieden.

Damian MakkinkCo-founder
Jelle BoekhoutCo-founder

Hoe we zijn begonnen

Stekky is ontstaan uit onze gedeelde liefde voor planten en duurzaamheid. Als fervente plantenliefhebbers vonden we het frustrerend dat het vinden van zeldzame planten en het uitbreiden van onze collecties vaak moeilijk en duur was. We kwamen op het idee om een ​​platform te creëren waar mensen gemakkelijk en gratis plantenstekjes konden ruilen om zo hun collecties uit te breiden en nieuwe soorten te ontdekken.

Wat ons motiveert

Bij Stekky zijn we gepassioneerd over het creëren van een duurzame plantenruilgemeenschap. Dit is wat ons motiveert om ons platform voortdurend te verbeteren en onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden.

Duurzaamheid

Door plantenstekjes te ruilen, verminderen we afval en geven we planten een tweede leven. Bij Stekky zijn we er trots op dat we een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Community

Stekky is niet alleen een ruilplatform, maar ook een community van fervente plantenliefhebbers. Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel je passie en bouw blijvende relaties op.

Ontdekking

Met Stekky kun je gemakkelijk je plantencollectie uitbreiden en nieuwe soorten ontdekken. Het is een geweldige manier om je kennis van planten te vergroten en nieuwe favorieten te vinden.

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent over Stekky als wij. Door onze passie voor planten en duurzaamheid te combineren, creëren we een unieke ervaring voor onze gebruikers. Ontdek ons platform, word lid van onze community en geniet van het ruilen van plantenstekjes!


Deel op